.

.

Beerty Solidne Hladnjak Žičanom mrežom Magnetska Košarica Za Pohranu Držač Olovke make-up Sponzor za Dom Škole Ureda Isporuke

Beerty Solidne Hladnjak Žičanom mrežom Magnetska Košarica Za Pohranu Držač Olovke make-up Sponzor za Dom Škole

HRK 17.97

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ima magnetnu podlogu koja vam omogućuje da ga magnetne površine, kao što su ploče ili hladnjak.Izrađena od metalnih materijala , čvrsta i ne hrđa.Jednostavan i elegantan dekor za vaš prostor.Lagani i uštedu prostora.To čini vaš prostor više uredan i zadovoljstvo u položi-nazad.Može biti kao držač za olovke , primitak , skladištenje podsjetnik , skladištenje alata usluge i tako dalje.Pogodan za svoj ormari, uredski stol, škole, dvorane za sastanke, hladnjaka i tako dalje. 100% potpuno novi i kvalitetan .Izrađena od metalnih materijala, čvrsta i ne hrđa.Jednostavan i elegantan dekor za vaš prostor.Ima magnetnu podlogu koja vam omogućuje da ga magnetne površine, kao što su ploče ili hladnjak.Lagani i uštedu prostora.To čini vaš prostor više uredan i zadovoljstvo u položi-nazad.Pogodan za svoj ormari, uredski stol, škole, dvorane za sastanke, hladnjaka itd., Može biti kao držač za olovke, primitak, skladištenje podsjetnik, skladištenje alata za održavanje.Samo košarica za pohranu, ostali pribor demo na slici nije uključena!.

U svojstva

Material:
Metal
Size:
S / M / L / XL
S:
app.8.5x5.8x6.5cm/3.35x2.28x2.56in
M:
app.12x5.8x9.2cm/4.72x2.28x3.62in
L:
app.16x5.8x6.5cm/6.30x2.28x2.56in
XL:
app.16x5.8x9.2cm/6.30x2.28x3.62in
Color:
Silver
Quantity:
1 Pc
No retail package. :
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Storage Basket :

Proizvodi u kategoriji