.

.

Homyl Ptica Ogledalo sa Bas Štand Stanica Visi Ljuljačka Igračka Papagaj Ara Conure

Homyl Ptica Ogledalo sa Bas Štand Stanica Visi Ljuljačka Igračka Papagaj Ara Conure

HRK 47.97

Dostupnost
Proizvod je dostupan

* Premium materijal - ogledalo izrađen je od visokokvalitetnog akrilnog materijala, trajnije i nije lako ломающегося u usporedbi sa staklenom ogledalom. * Dodatak za ptica stanice - super za igre ptica, da zadovolji vašu ukras ptica stanice.Vrlo je pogodan za vježbe s pticama, istovremeno razvijajući vještine ravnoteže i koordinacije za zabavu. * Jednostavna instalacija - metalne kuke lako povezuju s kavezu i može biti obješen na bilo kojem mjestu stanice, jednostavan za instalaciju, bez ikakvih alata. * Igračka za ptice - je namijenjen za male, srednje i velike papige, idealna veličina za papige, kakadu papiga, конуров, valovite papige, неразлучников i sl. * Šarene веревочная stalak Perch - nego izdržljiv i otporan na укусам uže dovoljno jak da bi ptice mogu žvakati, zgodan i da bi ptice mogle stajati.Opis : - Premium materijal - ogledalo izrađen je od visokokvalitetnog akrilnog materijala, trajnije i nije lako oborio u usporedbi sa staklenom ogledalom. - Igračka za ptice - je Namijenjen za male, srednje i velike papige, idealna veličina za papige, kakadu papiga, конуров, valovite попугайчиков, неразлучников i tako dalje - Šarene веревочная stalak Smuđ-nego izdržljiv i otporan na укусам uže dovoljno izdržljiv za ptice, žvakati i pogodan za ptice, da stoje. - Jednostavnost instalacije - Metalne kuke lako povezuju s kavezu i može biti obješen na bilo kojem mjestu stanice, jednostavan za instalaciju, bez ikakvih alata. - Pribor za ptica stanice - super za igre ptica, da zadovolji vašu ukras ptica stanice.Vrlo je pogodan za vježbe s pticama, istovremeno razvijajući vještine ravnoteže i koordinacije za zabavu.Specifikacija : - Materijal : akril, pamuk - Dimenzije ogledala : 7.5x5.5inch - Dužina zvona : 9.8 inch Package uključuje : 1 kom Mirror1 kom uže Perch2 kom Hook4 kom vijak(matica)2 kom cijele Slice Note : 1.Molim vas, neka mala razlika između veličine iznad i stvarnim roba zbog priručnik za mjerenja.2.Zbog razlike između različitih monitora može biti mala razlika u boji, molim vas, razumijte!Izaberite sve što vam je potrebno u našoj trgovini.Vi ćete biti ugodno iskustvo kupnje i dobiti kvalitetne proizvode i usluge u skladu s pravilima tvrtke.

U svojstva

- Material:
Acrylic, Cotton
- Mirror Size:
7.5x5.5inch
- Bell Length:
9.8inch
Package Includes:
1 Piece Mirror :
1 Piece Rope Perch :
2 Pieces Hook :
4 Piece Screw(Nut) :
2 Pieces Round Slice :
1.Please allow a slight difference between the size above and the actual item due to manual measurement. :
2.Due to the difference between different monitors, there could be a little color difference acceptable, please understand! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Proizvodi u kategoriji