.

.

Kontaktne leće Prometni Torbica, Mini-Nositelja Kontaktnih Leća Briga Za vaše Oči Leće Kontejner Torbica za Prijenosna kutijom (opcionalno 3 boje)(bijela)

Kontaktne leće Prometni Torbica, Mini-Nositelja Kontaktnih Leća Briga Za vaše Oči Leće Kontejner Torbica za

HRK 20.97

Dostupnost
Proizvod je dostupan

Izrađen je od plastike koja je izdržljiva na korištenje.Sastoji se od zrcaljenje kutija, kutija za kontaktne leće, pinceta za leće, bočice s otopinom za leće.Прессованный torbica za kontaktne leće u obliku praha, mini veličine, lagan i prenosiv je za nošenje i korištenje na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme.Zdravo i sigurno čuvanje kontaktnih leća.Pogodna za tvrde ili meke leće.Upućivanje uključuje : 1 x ogledalo torbica 1 x Kutija za kontaktne leće 1 x Pinceta za leće 1 x boca za otopine za leće Opis : Прессованный torbica za kontaktne leće u obliku praha koji se lako nositi sa sobom i koristiti.Sastoji se od zrcaljenje kutija, kutija za kontaktne leće, pinceta za leće, bočice s otopinom za leće.Značajke : Izrađena je od plastike koja je izdržljiva na korištenje.Sastoji se od zrcaljenje kutija, kutija za kontaktne leće, pinceta za leće, bočice s otopinom za leće.Прессованный torbica za kontaktne leće u obliku praha, mini veličine, lagan i prenosiv je za nošenje i korištenje na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme.Zdravo i sigurno čuvanje kontaktnih leća.Pogodna za tvrde ili meke leće.Specifikacija : Tip elementa : Kutija za kontaktne leće Materijal : plastika Dodatne boje : zlatna, bijela, roza Spol : unisex Veličine elementa : Cca. 6.5 * 6.5 cm / 2.6 * 2.6 inch Težina pakiranje : Cca.50g Kako koristiti : 1.Operite torbica i pinceta prije upotrebe. 2.Sipati u tekućinu za pohranu, a zatim stavite u kontaktno sočivo i čvrsto zatvorite poklopac poklopac.Napomena : 1. Molimo vas, operite torbica i pinceta prije upotrebe. 2.Imajte na umu da stavite kontaktnu leću na desnu stranu, lijeva objektiv bi trebao biti na lijevoj strani, dok je desna leća mora biti na desnoj strani. 3.Molimo, zamijenite ga svakih 3 mjeseca!.

U svojstva

Item Type:
Contact Lens Box 
Material:
Plastic
Optional Colors:
Gold, White, Pink
Gender:
Unisex
Item Size:
Approx. 6.5 * 6.5cm / 2.6 * 2.6inch
Package Weight:
Approx.50g
How To Use:
1.Wash the case and tweezers before use. :
2.Pour into storage liquid, then put into the contact lens and close tightly the case cover. :
Note:
1. Please wash the case and tweezers before use. :
2.Pay attention to put the contact lens to the right side, left lens should be in the left side, while right lens should be in the right side. :
3.Please replace it every 3 month! :

Proizvodi u kategoriji